Oct 1, 2010, 2:37 PM

Рекет 

  Poetry » Humour
514 0 9

Самотна рима се окайва
и ритъмът накуцва с крак,
а Музата ми се спотайва.
Хитрува ли? И още как! 

И тя намери начин лесен:
"За всичко има си пазар -
Ти искаш стихче или песен,
а аз пък искам хонорар!"

© Валерия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??