1 окт. 2010 г., 14:37

Рекет 

  Поэзия » Юмористическая
520 0 9

Самотна рима се окайва
и ритъмът накуцва с крак,
а Музата ми се спотайва.
Хитрува ли? И още как! 

И тя намери начин лесен:
"За всичко има си пазар -
Ти искаш стихче или песен,
а аз пък искам хонорар!"

© Валерия Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??