25 jun 2009, 21:07

Ремонт 

  Poesía » Versos blancos
633 0 2

Те ремонтират.

Все така ремонтират...

домовете, сърцата, душите си.

Блъскат се да бъдат добре и добри.

Ала не са.

И продължават да умират.

Бързо и нахално...

някъде в помията... 

© Теодора Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??