25 июн. 2009 г., 21:07

Ремонт 

  Поэзия » Белые стихи
626 0 2

Те ремонтират.

Все така ремонтират...

домовете, сърцата, душите си.

Блъскат се да бъдат добре и добри.

Ала не са.

И продължават да умират.

Бързо и нахално...

някъде в помията... 

© Теодора Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??