27 nov 2012, 12:08

Ремонт на дома 

  Poesía » De amor
482 0 3

Една подир друга пропадат гредите

и вече домът не е дом.

Една подир друга нахлуват осите

и вече са цял ешелон.

 

Подслон си намира студеният вятър.

Не спря го. Не спрях го и аз.

И публика има - безплатен театър -

„приятели“ тръпнат в ескстаз.

 

Един подир друг си отлитат и дните.

Ех, есенни тъжни листа!

И зима нахлува. Аз вече се питам

къде ще се скрием сега.

 

Я дай да прескочим студената зима,

да цъфват красиви цветя.

Достатъчно, зная, в нас обич че има,

а тя ще поправи дома.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??