22 feb 2016, 17:29

Ревност 

  Poesía » De amor
506 0 7

Ревност

 

 

Аз знам, че обещах –

Няма да ти връщам.

Но тая вечер си избрах

друг пред тебе да прегръщам.

 

Прости, ако съм внедрила

У тебе чувство за вина.

Мечтаех само да разкрия

Пред мене твоята душа.

 

Лъжа ли е – не зная,

Но май че ярост те обзе.

Гадно ти е, да призная,

Че друг за себе си ме взе.

 

Цигара след цигара

Нервно палеше навред.

Изгуби свойта гара

И посоката: „напред“.

 

Последно – съжалиш ли

Мойте сълзи безброй,

Да ми сваляш ангели -

Откажи се, мили мой!

 

13.02.2016

 

© l.panterrra Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??