20 jun 2017, 23:43

Резултат 

  Poesía » Otra
317 1 4

компетентното мнение все посочва

в кой как е правилно да се вкопчва

ангажираното с проблеми съзнание

точица в собственото си очертание

 

все си мисли творчето на отношения

че за всекиго има готови решения

мери със собствена мяра платното

и не знае чие е всъщност кросното

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??