компетентното мнение все посочва
в кой как е правилно да се вкопчва
ангажираното с проблеми съзнание
точица в собственото си очертание
все си мисли творчето на отношения
че за всекиго има готови решения
мери със собствена мяра платното
и не знае чие е всъщност кросното
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.