27 sept 2017, 19:24

Ribs 

  Poesía
228 0 2

 

Да ми счупиш ребрата
от стискане,
че си щастлив да ме видиш,
след това да си сложиш
ръцете в джобовете
и да вървиш напред
към тъмното бъдеще.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??