Sep 27, 2017, 7:24 PM

Ribs 

  Poetry
263 0 2

 

Да ми счупиш ребрата
от стискане,
че си щастлив да ме видиш,
след това да си сложиш
ръцете в джобовете
и да вървиш напред
към тъмното бъдеще.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??