27.09.2017 г., 19:24 ч.

Ribs 

  Поезия
229 0 2

 

Да ми счупиш ребрата
от стискане,
че си щастлив да ме видиш,
след това да си сложиш
ръцете в джобовете
и да вървиш напред
към тъмното бъдеще.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??