Феерия от тонове, дъга от цветове,
слънчев лъч, играещ с листата.
Светла усмивка, ясно небе,
божество от прекрасна планета.
Есенен вятър, диво препускащ
през свободата на свойта безкрайност.
Топли очи, поглед, изискващ
и обещаващ безпределна вярност.
Човешки свят, случайно срещнат
с моят поглед и мойте представи.
Един копнеж, от съдбата обречен
завинаги такъв да остане...
© Симона Кръстева Todos los derechos reservados