9 jul 2009, 13:07

Рисунка 

  Poesía » De amor
731 1 22

Потънах във дъгата на очите ти
и не искам да изплувам,
в цветове превърнах и мечтите си -
цветна обич ще рисувам.
За очите ти ще бъде синьото -
взела съм го от морето,
розовото ми е най-любимото -
него ще оставя за сърцето.
За поляните ще е зеленото -
със цветя ще ги покрия,
а за залеза - червеното,
бялото - за бялата магия!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??