8 may 2007, 10:35

Рисунка с Природни акварели 

  Poesía
690 0 6
Създадох те
от синия пух на небето
Измих те
с бисерите на росата
Облякох те
в слънчевата паяжина
Това бе ти...
Розов като майска роза
Ален като кървава зора
нежен като жълтата мимоза
крехък като борова кора...
Не оставяй сърцето безгласно
далеч от теб да скърби
Погледни лицето прекрасно
Вземи от кръвта която шурти...
Пилей тези облаци земни
Изтлей като всички в пръстта
Но душата на жената неземна
пренеси на ръце през света...

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??