7 sept 2010, 0:54

Рисувам за теб 

  Poesía » Formas orientales
745 0 12

 

 

Рисувам за теб

най-червените рози -

земята пламти.

 

Нямам боички

други за обичта си -

небето гори.

 

Последна роза

на живота ти бях ли!

Сега съм бодли...

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??