18 feb 2011, 21:20

Рисуваш по мен 

  Poesía » De amor
614 0 5

 

Ти рисуваш с очите - върху моето тяло 

и боите от нежност се разливат по мен

и нанасяш в душата ми щрих от времето спряло 

и безмълвни минути, нежно хванати в плен.  

 

С устни леко събуждаш - уморените чувства 

и палитрата смесваш с топлината от тях  

в цветовете и сякаш - нежността се пречиства 

и умората бързо се превръща във прах.  

 

И тогава без четка - със ръцете от вятър

Любовта ще извае - свойте нежни слова

и през лятото топло - под щастливия кедър,

ще се сгушим във нея... като нейни деца...

 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??