16 jul 2007, 17:26

Риторично 

  Poesía
1056 0 5
В часове на тежко размишление
аз попитах вятъра и крушата,
откъде да черпя вдъхновение
като повсеместно е духовна сушата?!

© Любомир Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??