11 jun 2010, 19:43

Ритуал 

  Poesía » Otra
480 0 1

Луната грее -
остри зъби пак блестят,
кръв се лее -
мрачни демони шептят.

Гротескни дървета навред
протягат остри клони напред -
раздират свободното пространство,
деформират горското царство.

Злокобни писъци пропукват тишината,
сатанински ритуал осветява тъмнината -
ритуалът е извършен,
гарвани започват своя гуляй ужасен.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??