Луната грее -
остри зъби пак блестят,
кръв се лее -
мрачни демони шептят.
Гротескни дървета навред
протягат остри клони напред -
раздират свободното пространство,
деформират горското царство.
Злокобни писъци пропукват тишината,
сатанински ритуал осветява тъмнината -
ритуалът е извършен,
гарвани започват своя гуляй ужасен.
© Стефан All rights reserved.