11 июн. 2010 г., 19:43

Ритуал 

  Поэзия » Другая
479 0 1

Луната грее -
остри зъби пак блестят,
кръв се лее -
мрачни демони шептят.

Гротескни дървета навред
протягат остри клони напред -
раздират свободното пространство,
деформират горското царство.

Злокобни писъци пропукват тишината,
сатанински ритуал осветява тъмнината -
ритуалът е извършен,
гарвани започват своя гуляй ужасен.

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??