31 jul 2018, 13:32

Ризата на юли окъся 

  Poesía
369 0 2

Внезапно някак
ризата на юли окъся.
Кобалтовото синьо
във очите му помръкна
и тръгна сам
за среща с август.


Тъжен.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??