31.07.2018 г., 13:32 ч.

Ризата на юли окъся 

  Поезия
371 0 2

Внезапно някак
ризата на юли окъся.
Кобалтовото синьо
във очите му помръкна
и тръгна сам
за среща с август.


Тъжен.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??