15 jun 2008, 12:10

Роб 

  Poesía
482 0 1

Ти ли си това?

-Момчето отстрани...

Не мога да повярвам

за тебе още ме боли!

Светът зъгубва цвят а хората безлични...

само ти и аз ставаме различни!

Искам този миг във рамка

запечатан в моета сърце,

но чакай замисли се,

ти отдавна ми го взе!

Пазиш ли го здраво?

Гледаш ли го със любов?

Искаш ли да ми го върнеш?...

То не иска вече да ти е Роб!

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??