15.06.2008 г., 12:10 ч.

Роб 

  Поезия
481 0 1

Ти ли си това?

-Момчето отстрани...

Не мога да повярвам

за тебе още ме боли!

Светът зъгубва цвят а хората безлични...

само ти и аз ставаме различни!

Искам този миг във рамка

запечатан в моета сърце,

но чакай замисли се,

ти отдавна ми го взе!

Пазиш ли го здраво?

Гледаш ли го със любов?

Искаш ли да ми го върнеш?...

То не иска вече да ти е Роб!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??