Свещ палих
на екстрасенс, на ходжа бех
куршум ми ляха
врачка ми предсказа
магия ми разваля
по доктори се влачих
с билки се церих
кръв от глухарче пих
с тамян се кадих
свещени гъби лапах
конец ми връзваха
мъниста ми редиха
виках да свети поп
мятаха ми боб
но още съм ти роб
Зоя Христова
© Зоя Христова Todos los derechos reservados