Dec 19, 2020, 9:19 PM

Роб до гроб 

  Poetry » Phylosophy
794 1 5

Свещ палих

на екстрасенс, на ходжа бех

куршум ми ляха

врачка ми предсказа

магия ми разваля

по доктори се влачих

с билки се церих

кръв от глухарче пих

с тамян се кадих

свещени гъби лапах

конец ми връзваха

мъниста ми редиха

виках да свети поп

мятаха ми боб

но още съм ти роб

 

Зоя Христова

© Зоя Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??