22 mar 2023, 19:30

Робът 

  Poesía » Otra
569 0 0

Той на добитък прилича,

доброволно глава накланя,

парàта само го привлича,

познахте ли го - бай Ганя!

 

Честта отличава човека от скота,

затова в света има малко хора,

за да не си загуби от глад живота -

готов е на всичко, дори на позора!

 

Днес ние в злото живеем,

робът гледа само храната

и как сред вълци да оцелее,

за целта - продава си душата!

 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??