6 nov 2007, 23:13

Рожден Ден 

  Poesía » Otra
1715 0 6
 

Рожден Ден

 

Днес е рожденият ми ден -

всички радвам се, че сте до мен

да ме подкрепяте и веселите,

да ме радвате с творбите.

Да сте все така радушни и щастливи,

непрестанно весели и обичливи,

а от мене - много здраве и приятелство

с обич : Мими 1001 - нейно сиятелство! :)

 

6.11.2007

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??