Рожден Ден
Днес е рожденият ми ден -
всички радвам се, че сте до мен
да ме подкрепяте и веселите,
да ме радвате с творбите.
Да сте все така радушни и щастливи,
непрестанно весели и обичливи,
а от мене - много здраве и приятелство
с обич : Мими 1001 - нейно сиятелство! :)
6.11.2007
© Мими Всички права запазени