22 sept 2012, 13:26

Рожден ден 

  Poesía
915 1 0

Не винаги, но един ден в годината,

на човек му се приисква

да достигне звездите,

да докосне слънцето,

да целуне вятъра,

да прегърне земята.

 

Не винаги, но един ден в годината,

на човек му се случва

доброто и злото на дуел да извика,

за да се сдобри със себе си,

за да си поплаче по мъжки,

за да прокле и благослови

грешното и святото,

за да намигне дяволито,

за да вдигне наздравица...

 

Само защото не винаги,

но един ден в годината,

празнува рождения си ден.

© Айше Рубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??