23 sept 2010, 20:53

Рожден ден 

  Poesía » De amor
785 0 3

Рожден ден

 

И аз съм тук –

сред гостите ти много.

До теб стоя –

усещаш ли ме ти? –

невидима,

но жива като огън...

Във виното ти

моят дар пламти!

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??