23 сент. 2010 г., 20:53

Рожден ден 

  Поэзия » Любовная
786 0 3

Рожден ден

 

И аз съм тук –

сред гостите ти много.

До теб стоя –

усещаш ли ме ти? –

невидима,

но жива като огън...

Във виното ти

моят дар пламти!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??