Sep 23, 2010, 8:53 PM

Рожден ден 

  Poetry » Love
787 0 3

Рожден ден

 

И аз съм тук –

сред гостите ти много.

До теб стоя –

усещаш ли ме ти? –

невидима,

но жива като огън...

Във виното ти

моят дар пламти!

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??