Тихо гали света
една бяла сълза.
Родена от любовта,
окрилена от светлина,
тя дарява с тъга.
Че те има,
че те пазят,
че те чакат.
Един буден за всеки,
с най-силното си оръжие –
вместо меч:
сълза.
© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados