20.12.2016 г., 22:38 ч.

Рождественска 

  Поезия » Свободен стих
518 0 4

Тихо гали света

една бяла сълза.

Родена от любовта,

окрилена от светлина,

тя дарява с тъга.

Че те има,

че те пазят,

че те чакат.

Един буден за всеки,

с най-силното си оръжие –

вместо меч:

сълза.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??