Dec 20, 2016, 10:38 PM

Рождественска 

  Poetry » Free verse
644 0 4

Тихо гали света

една бяла сълза.

Родена от любовта,

окрилена от светлина,

тя дарява с тъга.

Че те има,

че те пазят,

че те чакат.

Един буден за всеки,

с най-силното си оръжие –

вместо меч:

сълза.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??