9 jun 2007, 20:47

Рокля от спомени 

  Poesía
894 0 3
Събличам бавно самотата,
като рокля от наранените си рамена.
И ровя в гардероба със спомени,
търсейки пъстрата гама на свойта душа.

Но в нея всичко избеляло е -
кураж и смелост, доверие, любов.
Останала една отрова е -
уплаха, болка и песимизъм суров.

© Гергана Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??