9.06.2007 г., 20:47 ч.

Рокля от спомени 

  Поезия
961 0 3
Събличам бавно самотата,
като рокля от наранените си рамена.
И ровя в гардероба със спомени,
търсейки пъстрата гама на свойта душа.

Но в нея всичко избеляло е -
кураж и смелост, доверие, любов.
Останала една отрова е -
уплаха, болка и песимизъм суров.

© Гергана Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??