Нощна тишина се възцарява,
нощта със свойта светлина зове.
Едно вълшебство тук се сътворява,
нощта една любов ще призове.
Звездите пламнали от страст,
нежни думи в тъмата шептят.
Лунен лъч гали всеки храст,
дървета и треви омайно блестят.
И ние сме тук на тази поляна.
Един до друг и други няма.
Чуваш ли речната песен?
Това е звукът на любовта ни.
Звук от въздуха пренесен,
светлина,с която сме огряни.
Като две цветя красиви,
слели сме и корен,и цвят.
Тук сред просторите диви
е нашият вълшебен свят.
Светът в нашите сърца,
съзидан от нашата любов,
които греят като слънца,
като негаснещ огън
във всеки ден нов.
Дори и временно да
се разделим,
в сърцата си винаги ще
бъдем едно цяло.
И любовта си там ще споделим-
едно слънце в тях засияло.
© Мирослав Начев Todos los derechos reservados
"Като две цветя красиви,
слели сме корен и цвят.
Тук сред просторите диви
е нашия вълшебен свят."