20.02.2016 г., 22:30 ч.

Романтика 

  Поезия » Любовна
746 0 2

Нощна тишина се възцарява,

нощта със свойта светлина зове.

Едно вълшебство тук се сътворява,

нощта една любов ще призове.

 

Звездите пламнали от страст,

нежни думи в тъмата шептят.

Лунен лъч гали всеки храст,

дървета и треви омайно блестят.

 

И ние сме тук на тази поляна.

Един до друг и други няма.

 

Чуваш ли речната песен?

Това е звукът на любовта ни.

Звук от въздуха пренесен,

светлина,с която сме огряни.

 

Като две цветя красиви,

слели сме и корен,и цвят.

Тук сред просторите диви

е нашият вълшебен свят.

 

Светът в нашите сърца,

съзидан от нашата любов,

които греят като слънца,

като негаснещ огън

във всеки ден нов.

 

Дори и временно да

се разделим,

в сърцата си винаги ще

бъдем едно цяло.

И любовта си там ще споделим-

едно слънце в тях засияло.

© Мирослав Начев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??