25 ene 2011, 9:45

Росинки 

  Poesía » Otra
1113 0 9

Росинки в миглите -
зрънца от влага,
блестящи върху
паяжината на мислите.
Затворени във песента на  дъжд капчукащ.
Докапват бисерно обратно...
 
Проблясващо червило
върху лилавата  усмивка на луната, 
която тази нощ докрай изпива
тъмнооката ми  лава...

© Лилия Ресенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??