25.01.2011 г., 9:45 ч.

Росинки 

  Поезия » Друга
1115 0 9

Росинки в миглите -
зрънца от влага,
блестящи върху
паяжината на мислите.
Затворени във песента на  дъжд капчукащ.
Докапват бисерно обратно...
 
Проблясващо червило
върху лилавата  усмивка на луната, 
която тази нощ докрай изпива
тъмнооката ми  лава...

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??