Jan 25, 2011, 9:45 AM

Росинки 

  Poetry » Other
1114 0 9

Росинки в миглите -
зрънца от влага,
блестящи върху
паяжината на мислите.
Затворени във песента на  дъжд капчукащ.
Докапват бисерно обратно...
 
Проблясващо червило
върху лилавата  усмивка на луната, 
която тази нощ докрай изпива
тъмнооката ми  лава...

© Лилия Ресенска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??