8 oct 2009, 0:01  

Рози 

  Poesía
746 0 11

Розовите рози в розовото утро

С розови ръчици с розови страни

Розови дечица розов цвят събират

В розови престилки с розови мечти

 

Розовото сладко сложено на рафта

В розово бурканче розово стои

Розовият вятър розите прегръща

Духва и забърква сладко от мечти

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??