Розовите рози в розовото утро
С розови ръчици с розови страни
Розови дечица розов цвят събират
В розови престилки с розови мечти
Розовото сладко сложено на рафта
В розово бурканче розово стои
Розовият вятър розите прегръща
Духва и забърква сладко от мечти
© Дух на лютеницата All rights reserved.