19 ene 2018, 13:39

Рози 

  Poesía » Del paisaje
708 0 2

Рози бели и червени,

винаги сте вий засмени

и с листа като слънца

радвате детските сърчица!

 

А бодлички закачливи

по стъбълцата ви игриви

като броеница се броят,

могат всекиго да убодат!

 

Янко, 8 г. 

© Янко Трендафилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??