Jan 19, 2018, 1:39 PM

Рози 

  Poetry » Landscape
711 0 2

Рози бели и червени,

винаги сте вий засмени

и с листа като слънца

радвате детските сърчица!

 

А бодлички закачливи

по стъбълцата ви игриви

като броеница се броят,

могат всекиго да убодат!

 

Янко, 8 г. 

© Янко Трендафилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??