21 abr 2021, 6:47

Розово измерение 

  Poesía » Odas y poemas
224 0 4

 

Ако извадиш от мене сърцето

Ако прогониш тъгата...

и на вяртърът заповядаш,

да я отвее далече, високо...

Аko изтриеш,

всичките мои спомени...

Тежките, тъжните...

непоносимите спомени...

Ако даже... моите сънища,

успееш някак си да преровиш...

Да оставиш...

само красивите...

Дали ще се върна в щастливото,

във прекрасното време,

където всичко беше невинно

и в розово...

и аз все още, в сърчицето...

имах си пламъче...

и имах усмивка...

Valentina N.V. ( Valentina Mitova)

02/01/2021

 

 

 

 

© Valentina Mitova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??