13 jul 2010, 15:38  

Румяна Желева 

  Poesía » De humor
628 0 0

Чу се бойковият вик:

"Желева - по география академик!"

И таз дъщеря на Ератостен*

с лапсуси забавлява теб и мен.

 

Как ли банкянският цар

я направи еврокомисар?
Кат' не знае залива Аденски,

да се жалва на попа арменски!

 

*Ератостен е създателя на науката география.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??