Jul 13, 2010, 3:38 PM  

Румяна Желева 

  Poetry » Humour
626 0 0

Чу се бойковият вик:

"Желева - по география академик!"

И таз дъщеря на Ератостен*

с лапсуси забавлява теб и мен.

 

Как ли банкянският цар

я направи еврокомисар?
Кат' не знае залива Аденски,

да се жалва на попа арменски!

 

*Ератостен е създателя на науката география.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??